Tandvårdsklinik - Medicinsk hudvård | Sweden Denmark England
Thomas Lowerton

Slawek – extraktion

Opererade ut min visdomstand på Thomas Lowerton och det gick hur bra som helst!!
Många sömnlösa nätter i onödan!! Bra jobbat!

T. 08/2012Kompetent

Jag har varit Thomas Lowertons patient sedan tre år tillbaka. Både jag och hela min familj har behandlats där. Under dessa tre år har jag aldrig varit med om någon negativ situation på denna Klinik. Jag håller förstås med om att vissa läkare byts ut och att denna Klinik är av sådan typ, men detta har inte påverkat behandlingens nivå, åtminstone i vårt fall. I fjol undergick jag en komplicerad kirurgisk och protetisk behandling, den första hos tandläkare Slawek och den andra hos tandläkare Ewa, och behandlingen blev framgångsrik både i det första och det andra fallet. När det gäller borttagning av tänder (de var några) så gjorde doktorn detta på ett sådant skonsamt sätt att det inte alls gjorde ont; till min positiva överraskning tog hela processen mycket kort tid.

Den protetiska delen utfördes i etapper, i enlighet med medicinkonsten, doktorn tog hand om alla detaljer, hon var angelägen om att jag skulle bli så nöjd som möjligt.

Nu har jag ett Hollywoodleende, ser mycket bättre och attraktivare ut. Idag brukar jag komma till eventuella tandvårdskontroller, eftersom jag bryr mig mycket om profylaktisk tandvård och estetik, jag blir alltid trevligt mottagen, läkaren har alltid tid för mig, och en lördag blev jag även mottagen av tandläkaren efter klockan 14.

Min man och min dotter använder sig också av Klinikens tjänster.

Agnieszka har gjort fyllningar hos min dotter som också blivit professionellt omhändertagen.

Min dotter har fått fem fyllningar som ser ut som om de vore naturliga tänder.

Min man har behandlats endodontiskt varigenom han behållit sina egna tänder.

Behandlingen har gått utan några som helst komplikationer.

Dessutom fick jag bara betala 25 000 kr för en omfattande behandling!
(och hos en annan läkare beräknades kostnad för samma behandling till 67 000 kr). Därför ska jag alltid uttrycka mig positivt om Thomas Lowertons klinik och om personer som arbetar där och folk som inte tror det råder jag att ta reda på det personligen.jag har inte ångrat mig

CatrineComfortable

Dear Eva
I am Jenny, we met a couple of times in the last couple of weeks as you are my new dentist.

I have had a lot of "experieces" with dentists in my life and so I just wanted to say that I feel really pleased and comfortable with you as my new dentist............and felt that it was importtant to tell you that:-)).

JennyPartners

    • partners
    • partners
    • partners
    • partnerspartners