Tandvårdsklinik - Medicinsk hudvård
Thomas Lowerton
 • Microneedling in Thomas Lowerton Hudvårdsklinik !!

  Microneedling in Thomas Lowerton Hudvårdsklinik !!

  Få ett naturligt ansiktslyft med denna behandling som stimulerar kollagen och elastin i huden och är mycket effektiv mot rynkor, akneärr, solskador som pigmenteringar, hudbristningar, ytliga kärl, celluliter och för att förbättra hudens struktur och lyster. Microneedling är en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård.

  Vanliga frågor och svar:

  Vad är microneedling?
  Microneedling är en extremt effektiv och säker behandlingsmetod för behandling av akneärr, pigmenteringar, rynkor, fina linjer, och hud som mist sin spänst.

  Hur går behandlingen till?
  Huden rengörs noggrant och sedan används en penna med micronålar, som rollas med cirklar över huden för att bilda fina kanaler ner i överhuden. Via kanalerna slussas en hyaluron ampull ner i huden och maximerar därmed dess upptagningsförmåga. Behandlingen avslutas med en lugnande mask anpassad efter dina behov.

  Hur fungerar det?
  När huden rollas med mikronålar orsakas en minimal skada i hudvävnaden. Skadan stimulerar läkningsprocessen som reparerar och återuppbygger huden. På så vis stimuleras framställningen av kollagen och vi får en spänstigare och fastare hy.

 • AHA syra ansiktsbehandling

  AHA syra ansiktsbehandling

  Unna dig en uppfriskande ansiktsbehandling i höst med AHA syra 390 kr
  AHA syra hjälper Dig som har Hudmissfärgningar, Brist av elasticitet, Ytliga rynkor, Akne, Hyperpigmentering, Torr / Fet hud och Vidgade porer.

 • Paraffinbad för händerna

  Paraffinbad för händerna

  En mjukgörande och återfuktande behandling perfekt
  En mjukgörande och återfuktande behandling perfekt för vintertrötta tassar. Tack vare paraffinets välgörande egenskaper återställs hudens naturliga mjukhet och porerna i huden öppnas upp av värmen. Behandlingen motverkar hudsprickor och narighet. Dessutom möjliggör behandlingen en absorption av olika näringsämnen till huden.

 • Hårborttagning med IPL

  Hårborttagning med IPL

  Hud som är len och behaglig vid beröring, utan onödigt hår – det är möjligt med erbjudande från vår klinik! I Malmö möjliggör vi en snabb, smärtfri och effektiv hårborttagning över utvalda kroppsdelen genom att använda en modern teknik. Vi kan utföra behandlingen på vader, lår, bikinilinje, armhålor och andra. Hårborttagning med IPL-laser går ut på att slå ljusstrålen direkt till hårsäcken. Ljusstrålen förstör hårsäcken och tack vare detta växer håret inte tillbaka. Det är därför vårt erbjudande är mycket populärt - både bland kvinnor och män.

  Kontakta oss för att satsa på en professionell hudvård. Vi vet mycket väl vad våra patienter förväntar sig och hur bekvämt det är att permanent ta bort hår från kroppen. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa lösningarna och därför utökar och utbreder vi ständigt vårt utbud av innovativa metoder för hårborttagning. Malmö kommer att ge dig massor med möjligheter om du besöker vår klinik som ligger just i denna stad.